Samenwerkingen

Reviews

Monique heeft ons (last-minute) geholpen

Monique heeft ons (last-minute) geholpen met het vervullen van een liefste wens. De communicatie was heel prettig en de foto’s zijn prachtig geworden. Bedankt Monique!

Gea

Fijne fotograaf

Monique is een fijne fotograaf die zich onopvallend tijdens een groot sportevent weet te manouvreren, maar wel fijne foto’s weet te schieten die sportemotie, sfeer en beleving weten te weergeven. Dankjewel Monique voor jouw foto’s van het Internationale softbaltoernooi The Cup!

Danielle

Ik ben heel tevreden met

Ik ben heel tevreden met het eindresultaat. Door de foto’s van Monique kan ik mijn Social Media een boost geven! Tijdens de shoot kwam ze met veel creatieve ideeën.

Robin Burgmans

Bijdrage aan de allerliefste wens van Darlisha

Het zijn prachtige foto’s geworden en wat fijn dat je je in wilde zetten om de allerliefste wens van Darlisha professioneel vast te leggen! Op alle foto’s is terug te zien hoe erg ze geniet. Bedankt hiervoor!

 

Rosa-Lynn Kleijn

Fotografie Oktoberfest Boulevard Nesselande

Op 1 oktober een Oktoberfest georganiseerd op Boulevard Nesselande met o.a. een een hippe bingoshow. Het gehele event is goed vastgelegd door de fotograaf. De interactie tussen de deelnemers en de presentatoren is goed vastgelegd. Van de foto’s straalt de feestvreugde af.
Een zeer prettige en kundige fotograaf dus om me te werken.

Maureen van Haaren

Oktoberfest Nesselande

Bevlogen, klantvriendelijk en sneller dan snel schakelen. De foto’s moesten snel online.
Zeer prettig om mee samen te werken. Oog voor mooie plaatjes!

Maureen van Haaren

Mijn afscheidsborrel van mijn werkbare leven

Mijn afscheidsborrel van mijn werkbare leven! Zeer professioneel in beeld gebracht.
Monique is ‘onzichtbaar’ aanwezig, waardoor mensen zeer natuurlijk en ongedwongen op beeld staan. De sfeer is voelbaar.
Ik kan nu heerlijk nagenieten van dit waardevolle moment. Dank je wel Monique.

Nel

Super leuk resultaat!

Super leuk resultaat! Fijn om mee te werken, mooi resultaat, zeker aan te raden!!

Wendy

Een romantische avond

Samen met mijn vriend heb ik een loveshoot gedaan met Monique. Het was een super leuke avond waarop wij terugkijken. De foto’s zijn super prachtig geworden. Deze worden ook zeer gewaardeerd door vrienden en familie. Monique heeft goed naar ons geluisterd, maar gaf ons ook advies vanuit haar en dacht altijd mee! Ze gaat zelfs in het (vochtige) zand liggen voor het perfecte plaatje. Zeker een aanrader. Bedankt!

Danisha en Timo

MvdS Fotografie

naast de goede ideeën, is er ook een fantastische betrokkenheid bij de evenementen die wij organiseren. Mensen merken niet dat zij aanwezig is, hierdoor zijn de foto’s vreselijk mooi, spontaan en uniek vastgelegd. Een absolute aanrader voor evenementen, maar ook zeker voor privé gelegenheden.

Meral Euser

Tastbare herinnering

Door de foto’s van Monique kunnen wij terugkijken op een onvergetelijke avond. De foto’s geven precies weer welke sfeer er die avond hing en de foto’s blijven voor altijd een tastbare herinnering. Monique, super bedankt!

Tourisme Management Inholland

Talentvol en Creatief

Creatief spelen met licht, schaduw en kleur is een gave specialiteit van Monique. Ze is een zeer talentvolle fotografe!

Nikita
Scroll naar boven