Top 40 Awards 2023


Son Mieux Top 40 Awards Winnaar
Winnaar Top 40 awards 2023: Son Mieux

Q-Music Top 40 Awards 2023

En dan sta je op een vrijdagavond in Ahoy te wachten op de crème de la crème van de Nederlandse (en buitenlandse) artiesten.
3 Februari 2023 stond ik langs de rode loper bij de Q-music Top 40 Awards in Ahoy Rotterdam. Ben jij nieuwsgierig hoe ik hier terecht ben gekomen?

Het zal november 2022 zijn geweest dat ik hoorde dat de Top 40 awards in Ahoy Rotterdam worden uitgereikt. Na een korte twijfeling heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een mail gestuurd naar Q-Music met de vraag of het mogelijk is om bij de award show.

De volgende dag had ik al een reactie. Met trillende handen opende ik deze mail en de teleurstelling was groot toen bleek dat ze eigen fotografen hebben waarmee ze werken en dat er maar beperkt plek zou zijn. Je begrijpt, ik rekende helemaal nergens meer op.

De 3de februari naderde met rasse schreden en regelmatig hoorde je op de radio (als je Q-Music luistert dan) over de award show. En elke keer was er een steek van teleurstelling dat ik niets meer had gehoord. Gelukkig had ik wel een andere hele leuke opdracht binnengesleept voor het Blue Winterfestival in Rotterdam-Nesselande. Daar was ik dan ook naar toe aan het werken.

Op 1 februari ben ik mijn computer aan het afsluiten, de werkdag zit erop, als ik nog even snel mijn mail controleer. En wat denk je? Een mail van Q-Music met de volgende inhoud:

Leuk dat je aanstaande vrijdag verslag/ fotografie komt doen aan de rode loper van de Qmusic Top 40 Awards. Over de loper komen de artiesten, uitreikers, influencers en Qmusic-dj’s. Morgen ontvang je een lijst met bevestigde genodigden.


Een beetje ongeloof was er nog wel, want hier had ik helemaal niet meer op gerekend. Dit is misschien nog wel leuker dan de award show zelf fotograferen. Tot de volgende dag inderdaad de lijst met bevestigde genodigden in de mail zat.

En daar stond ik dus vrijdagavond 3 februari oog in oog met Flemming, Kris Kross Amsterdam, Mattie en Marieke met het hele team, de overige DJ’s van Q-Music. Maar ook Willy William, Claude, Romy Monteiro, Erik De Zwart, de grote winnaar Son Mieux en nog veel meer.

En na dit feestje bij de rode loper, want een feestje was het zeker, ging ik doot naar Blue Winterfestival waar ik 2 dagen zou fotograferen en ook hier mocht ik weer gave foto’s maken van Flemming, maar dan tijdens zijn optreden daar. Hierover later meer.

Kan je niet wachten om alle portretten te zien die ik heb gefotografeerd op de rode loper? Nog leuker, zie jij een foto van jouw idool en wil je deze graag hebben? Dat kan!

Kijk dan snel via deze link.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven